COMMERCIEEL SOFTWARE CONSULTANT

Effective:

wave white
WIE IS KEYNIUS?

Het creëren van slimme high-tech lockeropstelling is de missie van Keynius. Met onze jarenlange ervaring en kennis in de lockerbranche hebben wij een unieke visie ontwikkelt voor het gebruik van lockers. Ondersteund door onze eigen softwareontwikkelteam zijn wij erin geslaagd om onze visie om te zetten in unieke, flexibele en innovatieve lockersoftware. Samen met de zelf ontwikkelde sloten, Smarty terminal en connectivity ware resulteert dit in de Keynius oplossing, Hiermee veroveren wij samen met ons team de wereld.

WAT GA JE DOEN?

Als commercieel software consultant ben je de projectmanager in het realiseren van onze smart locker projecten. Dat zijn vooral projecten in Nederland, maar ook voor partners wereldwijd. Jouw expertise in projectmanagement en affiniteit met IT stelt je in staat om een project op te leveren met een klant als ambassadeur. Wat zijn daarin de belangrijkste werkzaamheden:

· Projectmanagement: Je neemt de leiding over projecten vanaf het moment dat de deal gesloten is. Met jouw organisatorische vaardigheden zorg je voor een soepele uitvoering en oplevering. Natuurlijk werk je voor ieder klantproject een solide planning uit en bewaak je deze met hart en ziel.

· Klantafstemming: Je werkt nauw samen met de klant om hun behoeften te begrijpen en te zorgen dat onze softwareoplossingen naadloos aansluiten bij hun processen.

· Detailbeschrijving: Je beschrijft gedetailleerd hoe onze lockeroplossing zal functioneren en zorgt ervoor dat de klant workflow duidelijk is voor alle betrokken partijen.

· Interne samenwerking: Je overlegt regelmatig met collega’s van Productie, Sales, montage en Development om te zorgen dat de klant als ambassadeur wordt opgeleverd.

· Configuratie en documentatie: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de klantinstellingen in onze software en het voorzien van de klant van de nodige documentatie en handleidingen.

Alhoewel onze software al vol met innovatieve functionaliteiten zit, kan het soms ook gebeuren dat je een wens voor een nieuwe functionaliteit tegenkomt die een toevoeging kan zijn voor onze software. Hiervoor schakel je met onze afdeling Development.

Je hebt in deze functie (dus ook) veel contact met je collega’s van sales die de oplossing met de klant hebben afgesproken, de collega’s van Installatie/Implementatie die het project installeren en opleveren, de collega’s van IT die verantwoordelijk zijn voor de softwarekant van onze oplossingen, de eventuele andere IT-leveranciers die vanuit de klant zijn betrokken en natuurlijk met de medewerkers van de klant zelf die belast zijn met de uitvoer van het project.

Waarom commercieel in de titel? Aangezien wij een commercieel bedrijf zijn en wij verwachten dat iedere medewerker klantgericht is, de klant ambassadeur wil laten worden en daarin dat commerciële gevoel heeft.

HERKEN JE JEZELF HIERIN?

Wat ons betreft zijn er eigenlijk vier kernzaken die onze nieuwe software consultant tot in de puntjes beheerst: (commercieel) communiceren, ‘verder denken’, helder uitwerken en projectmatig/planmatig werken. Wat je kennis- en competentielijst betreft, die zou er ongeveer zou uit moeten zien;

 • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde hbo-opleiding
 • Minimaal enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie – Affiniteit met IT/software
 • Communicatief sterk (Nederlands, Engels en eventueel Duits en/of Frans) en in staat verbindend op te treden naar alle mensen die bij een klantproject betrokken zijn
 • Een scherp oog voor ‘de vraag achter de vraag’
 • Bereid om regelmatig te reizen voor werk (naar onze Internationale klanten)
 • Het vermogen om zaken als afspraken, flows en functionaliteiten helder uit te werken
 • Klantgericht en enthousiast zonder het commerciële belang uit het oog te verliezen
 • Projectmatig / Planmatig sterk in combinatie met daadkracht en stressbestendigheid
 • In bezit van rijbewijs B
WAT BIEDEN WIJ?

‘Ja’ zeggen tegen Keynius betekent ‘ja’ zeggen tegen een jong en enthousiast team die allemaal graag meewerken aan onze grenzeloze ambities. Samen werken we keihard aan
onze doelen, maar niet zonder de reis tegelijkertijd zo leuk mogelijk te maken. Dat merk je bijvoorbeeld aan de dagelijks goed gevulde koelkast (en de lekkere koffie!), het potje pool of darts tijdens de pauzes of de gezellige afsluiting van de dag voor iedereen die daar zin in heeft.

 • We bieden je graag een goed salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Indicatie: € 3500 – € 5000;
 • Pensioenregeling bij Nationale Nederlanden
 • 25 vakantiedagen met de optie om extra dagen bij te kopen
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, waarbij er de mogelijkheid is om opleidingen en/of cursussen te volgen
 • Een gezellige werkomgeving;
 • Je darts en tafelvoetbal skills verbeteren in de pauze
 • Gezellige afsluiting van de dag als je daar zin in hebt
Solliciteren?

We zien je CV graag tegemoet via hr@keynius.eu. Wil je eerst meer informatie over de functie of de organisatie? Dan kun je bellen met Larissa Kleppers, HR-adviseur op 0184-611400.

Bekijk andere vacatures
call

Contact

Are you curious as to which locking solution is best for you?

Are you interested in one of the locking solutions or would you like more information about the possibilities for your company? We’d be happy to welcome you to our showroom for a pleasant initial meeting, free of obligation.

Contact us